Träning i karatelokalen!!!

Love, aka LoveR, var så jävla hygglig att han fixade så att vi kunde låna karatelokalen till lite träning idag. Dessutom så behövde han lära sig grunderna så det blev en liten minikurs!

Vi som var med var Micke(aka räkan), Erin, Love, Dick och jag! Och Dick den söte hade med sig sköna träningsbrallor i mech från Stadium, svarte enkla och matchar adidaströjan(svettavstötande i hightec material) så nu ser vi verkligen ut som två nördar! ;)

Det hela började med en rolig uppvärmning ledd av Love. Bra att värma upp! Händer aldrig, eller kanske med lättare vikter men inte med andra människor, var kul som omväxling!

Gick igenom:
sving
clean
longcycle
yawpress
seesaw
highpull
turkish getup
windmill

Alla gjorde väl typ 10 av varje, förrutm turkishen då.

Sen körde vi två omgångar av följande pass

Sving
Clean
Highpull
Longcycle
Sving
Och kanske nåt mer. 10 reps på varje arm av varje.
Sen aktiv vila i form av 20 snabba V-ups och 20 armhävningar!
Samma pass igen och sen Vups o armhävningar.

Gick loss med lite squats också, hittade en ny perfekt vikt i form av Dick, 84 kg, kändes bra! Och så blev det lite olika chins osv, som jag förövrigt suger på. Jag är stark men väger en hel del också!

Kör på vecka 2 i deffmånaden nu, tappade ett kilo i första veckan så nu är jag på G!

//Danne

Kommentarer
Postat av: flexo

sweet att det börjar bli lite utslag på vågen. snart börjar det säkert rasa ordentligt. keep on swingin´ bro´. kom ihåg att du är målmedveten som få, låt det hålla i och gå med näsan högt. kör hårt som fan.

2008-11-17 @ 08:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback